Om Hyltebruks Skylt AB

Hyltebruks Skylt AB har med sina rötter över 55 år i vägmärkes- och skyltbranschen.

Mycket har förändrats sedan starten 1964 och produkterna har utvecklats för att tillgodose dagens krav. Även sortimentet har utvecklats och kompletterats med en rad relaterade, trafiktekniska produkter samt produkter för reklam, profilering och information. Därmed kan vi erbjuda en helhetslösning för dig som kund.

Vi vågar påstå att vi kan leverera allt som behövs när det gäller vägmärken, skyltar, avstängningsmaterial och trafiktekniska produkter.  Behöver du hjälp med skyltunderlag eller framtagning av logotyp erbjuder vi även dessa tjänster. Genom samarbete med dig som kund skapar vi en mängd skyltar utöver det som finns på hemsidan.

Lokalt på företaget tillverkas våra mycket populära och uppskattade väggrindar, vägbommar och trafikhinder. Dessa finns i ett flertal olika modeller, såväl svängbara som lyftbara. Grindar och bommar tillverkas teleskopiska och kan därmed anpassas till vägens bredd. Trafikhinder tillverkas i fasta mått.

Idag är tillverkning av vägmärken och skyltar fortfarande delvis ett hantverk. Texter och symboler skärs ut eller printas samt appliceras därefter på underlaget. Rationell och kvalitetssäker produktion ger oss idag möjlighet att uppfylla krav på snabba och säkra leveranser. Det lilla företagets flexibilitet finns kvar samtidigt som vår administration är smidig. Vi klarar således av att leverera med mycket kort leveranstid. ​

Gamla traditioner i kombination med nytänkande samt en personal som har många års erfarenhet i branschen innebär att vi producerar och tillhandahåller produkter av jämn och hög kvalitet i ett mycket brett sortiment.

Vi gör alltid vårt bästa för att du ska erhålla rätt produkt, till rätt pris och i rätt tid.

På grund av lagkrav på CE-märkning av fasta vägmärken anlitar vi tillfälligt en extern tillverkare som har godkänd CE-märkning. Så snart vi är klara med vårt arbete med CE-märkning kommer vi att återgå till egen produktion av dessa produkter. Detta kan i dagsläget medföra uppdelad leverans samt något längre leveranstid än vanligt. Vi hoppas att ni har överseende med detta!

© 2013 Hyltebruks Skylt AB