Klammer

Klammer

Här finner du vårt utbud av klammer

Vid varje vägmärke eller annan skylt finns en beskrivning. Genom att klicka på den fliken får du upp relaterade produkter och kan lätt se vilka klammer som passar till just din skylt. Om du till exempel placerar en skylt på en stolpe behöver du två klammer, en i över- och en i underkant av skylten. Om skylten istället ska placeras på två stolpar behöver du följaktligen fyra klammer för att fästa den, osv.

Till att börja med har vi valt att endast presentera ett fåtal klammer, det kan hända att vi kompletterar här om vi ser att behovet finns. Vi har verkligen jobbat mycket med att förbättra den här delen av sidan då det tidigare för många har varit svårt att beställa just klammer. För att underlätta ytterligare har vi även lagt de vanligaste klammerna i artiklar som innehåller en 2-pack. Vi märker att detta har en positiv effekt vid beställning av tillbehör. Vi vill verkligen göra allt för att underlätta för dig som kund!

Om du mot förmodan missar att beställa klammer till dina skyltar lägger vi oftast till det ändå i ordererkänndet och ger dig där möjlighet att avbeställa dem. Vi vet ju inte om du kanske redan har klammer eller om du kanske har tänkt montera skylten på annat sätt än på stolpe.

Välj pris:

20kr
-
210kr
Visa:
Sortering:
© 2013 Hyltebruks Skylt AB