Stolprör

Stolprör

Här finner du vårt utbud av varmgalvaniserade stolprör

Stolprören har en diameter på 60 mm, detta är standard för vägmärken. Här presenterar vi endast våra standardlängder. Vi levererar även rör i andra längder och rören går att få upp till 7 meter långa. Begär offert för längder utöver standard!

Bra att tänka på när du ska köpa rör till skyltar är att röret faktiskt ska ner en halvmeter i marken också. Vi rekommenderar inte lämplig längd vid respektive skylt då vi inte vet hur skylten ska placeras på röret, det kanske finns ett dike eller en slänt där röret ska vara som ändrar förutsättningarna. Följ gärna länk till anvisningar och instruktioner här eller ring om du känner dig osäker på vilken längd du ska ha.

Ännu en sak som är bra att tänka på är kanske lite mindre bra för vår del. Det kan bli dyrt för dig att få rör skickade då gränsen för skrymmande gods går vid längder på 2,4 meter och rören oftast bör vara längre. Ska du ha några stycken är det kanske inte så farligt om man slår ut fraktkostnaden per styck. Ska du däremot bara ha ett rör skickat kan frakten bli onödigt dyr, då kanske det är bättre att du köper ditt rör i närheten av din bostad. Vi säljer naturligtvis gärna rör men vill ändå informera om detta med fraktkostnadens negativa inverkan vid beställning av enstaka rör. Ärlighet varar längst!

För ytterligare information om frakter vänligen se köpvillkor under fliken info/kontakt.

Välj pris:

17kr
-
689kr
Visa:
Sortering:
© 2013 Hyltebruks Skylt AB