E19 - Parkering

E19 - Parkering

Artikelnummer: E19
Lagerstatus: Cirka 2 veckor
Pris: 543.00kr

Tillgängliga val

* Enkel-/dubbelsidig:* Behöver du stolpfästen? :
E19 - Parkering

Detta anvisningsmärke anger att parkering är tillåten på en parkeringsplats eller på en sträcka på den sida av vägen där vägmärket är uppsatt.
 
Är märket uppsatt vid en väg anger det att tillåtelsen börjar där märket har satts upp och gäller enligt vad som anges på en tilläggstavla, till den plats där en annan bestämmelse om stannande eller parkering märkts ut eller i annat fall till nästa korsning med annan väg.
 
Används märket vid en särskilt anordnad parkeringsplats gäller anvisningen hela parkeringsplatsen. Märket anger inte rätt att parkera där det enligt trafikförordningen är förbjudet att stanna och parkera, om inte en sådan rätt tydligt framgår av märkets placering eller anges på en tilläggstavla.
 
Om parkering är tillåten endast för ett visst fordonsslag eller en viss trafikantgrupp anges det på en tilläggstavla.
 
Om märket används som förberedande upplysning, kan uppgift om parkeringsplatsens namn, om att parkeringsplatsen är fullbelagd eller att det finns lediga platser lämnas i anslutning till märket.

Skylten är normalreflekterande. Högreflekterande skyltar offereras på begäran.

Normalstorlek: 400 x 400 mm

Fästen som väljs till produkt passar till rör Ø 60 mm. Kostnad för fästen tillkommer enligt valt alternativ. Enkelsidig skylt monteras med klammer för kantvikt skylt, dubbelsidig skylt monteras i toppfäste.

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:
Relaterade produkter (42)

© 2013 Hyltebruks Skylt AB