Hastighetsdisplay

Hastighetsdisplay
Hastighetsdisplay Hastighetsdisplay Hastighetsdisplay Hastighetsdisplay

Hastighetsdisplay

Artikelnummer: 1800
Lagerstatus: Beställningsvara
Pris: 21,900.00kr

Tillgängliga val

* PT - LED-lampor:

* PT - Standardskylt:

1800 - Hastighetsdisplay

Pacetell, hastighetsdisplay som får bilförare att sänka farten. Denna display är svensktillverkad och håller hög kvalitet. Skylten visar aktuell hastighet på förbipasserande fordon med röda ljusstarka siffror när gällande hastighet överskrids. Siffrorna syns väl även i starkt solsken. Displayen kan ställas in på olika sätt. Högsta tillåtna hastighet ställs in med ett knapptryck (3, 10, 20, 30, 40, 50, 60 eller 70 km/tim). Ankommande fordons hastighet visas med röda ljusstarka siffror när gällande hastighet överskrids och blinkar när hastigheten överskrids med 0–20 km/timme (ställs in manuellt).

Skylten är enkel att installera och klar att använda på bara några minuter. Skylten kan förses med trafikräknare. Om trafikräknare beställs samtidigt med hastighetsdisplay är modulen till trafikräknaren monterad och klar vid leverans. Displayen drivs med batteri eller fast elanslutning och kan också drivas med hjälp av solcellspanel, se relaterade produkter för extra tillbehör. Displayfönstret är tillverkat av okrossbar makrolonplast. Displaymodul och batteri är inbyggda i ett vattentätt aluminiumskåp som man låser med nyckel för att förhindra att skåpet öppnas av någon obehörig.  Utvecklad och tillverkad i Sverige.

I förpackningen medföljer ett 12 volts (15 Ah) litiumjon uppladdningsbart batteri som klarar upp till 3 veckors drifttid. Även monteringsplatta, stolpfästen, stöldskydd/skruvlås som kompletteras med eget hänglås, batteriladdare, tydlig bruksanvisning och monteringsanvisning medföljer. Stolpfästen som medföljer är anpassade för rör som är Ø 48/60 mm, meddela oss om annan dimension önskas.

Displayen kan med fördel kompletteras med antingen en standardskylt eller en specialdesignad skylt. För standardskylt, klicka endast i önskat utförande. För egen design, kontakta oss för offert!

Storlek: 400 x 450 x 60 mm (bredd x höjd x djup)

Vikt: 4 kg

Var god välj önskad färg på LED-lampor samt önskad standardskylt.

 

 

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:
© 2013 Hyltebruks Skylt AB