X3 - Markeringsskärm, 600 x 150 mm

X3 - Markeringsskärm, 600 x 150 mm
X3 - Markeringsskärm, 600 x 150 mm X3 - Markeringsskärm, 600 x 150 mm

X3 - Markeringsskärm, 600 x 150 mm

Artikelnummer: X3-5/X3-6
Lagerstatus: Cirka 2 veckor
Pris: 418.00kr

Tillgängliga val

* Höger/vänster:* Behöver du stolpfästen? :
X3-5/X3-6 - Markeringsskärm

Markeringsskärm, 600 x 150 mm, för sidohinder, farthinder med mera. Reflekterande. Enkelsidig. Kantvikt för stolpmontage.
 
Märket anger att förhållandena ändras så att hastigheten behöver anpassas. Anordningen används för att ange vägens eller körbanans kant eller för att skilja trafikriktningar åt vid komplicerade passager. Anordningen är placerad så att fälten lutar nedåt på den sida där trafiken skall färdas.
 
Denna lilla skärm används vid mycket smal körbanebredd eller andra förhållanden som gör att inte normalstorleken får plats.
 
För dubbelsidig skärm beställs två skyltar, en höger- och en vänsterplacerad, som sedan monteras ihop baksida mot baksida med dubbelklammer.
 
Vid dubbelmontering välj att lägga till klammer till endast en av skyltarna som ska dubbelmonteras, välj "Nej tack!" till den andra.
För att exempelvis märka ut ett farthinder i var sida och så att att det syns från båda hållen behövs 4 st. skyltar, 2 st. höger och 2 st. vänsterplacerade.
 
Fästen som väljs till produkt passar till rör Ø 60 mm. Kostnad för fästen tillkommer enligt valt alternativ. Skylten monteras med klammer för kantvikt skylt.
 
 
 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:
© 2013 Hyltebruks Skylt AB