FLEXIBUMP - Farthinder 800 mm

FLEXIBUMP - Farthinder 800 mm
FLEXIBUMP - Farthinder 800 mm FLEXIBUMP - Farthinder 800 mm FLEXIBUMP - Farthinder 800 mm FLEXIBUMP - Farthinder 800 mm

FLEXIBUMP - Farthinder 800 mm

Artikelnummer: 1685
Lagerstatus: Lev tid ca 1 vecka
Pris: 1,245.00kr

1685 - FLEXIBUMP farthinder 800 mm

FLEXIBUMP är ett svensktillverkat farthinder som kan användas på såväl grusväg som asfalts- eller oljegrusväg. FLEXIBUMP är mycket stabilt och följer ojämnheter i underlaget. Farthindret behöver inte förankras om det endast ska användas under kort tid. För längre tids användning rekommenderas förankring med de fästjärn som medföljer.

Vid montering på grusväg bör man kontinuerligt hålla koll på fästjärnen så att de inte flyttar sig. En alternativ förankring kan vara lämplig. Det är möjligt att dra en vajer eller en kätting genom hela farthindret och förankra den i vägkanten eller diket, se bara till att den inte blir som en snubbeltråd.

Detta är ett farthinder som har en väl genomtänkt konstruktion. Den helt igenom svenska produktionen har unika konstruktions- och materialegenskaper i specialutvecklat gummi. Då ett fordon passerar i rätt hastighet sjunker farthindret ihop lite för en mjukare överfart, det blir alltså inte en så stum passage som det kan bli på andra förekommande farthinder. Farthindret har goda fartdämpande egenskaper, hög synbarhet, det ger maximal trafiksäkerhet och garantitidigen är hela 10 år!

FLEXIBUMP levereras komplett med förmonterade, högreflekterande reflexer för hög hög synbarhet även i mörker. Det är lätt att montera, det krävs varken förborrning, gjutning eller annat förarbete. Man lägger bara ut Flexibump och slår fast de båda medföljande 195 mm långa fästjärnen med hjälp av en slägghammare. Monteringsanvisning medföljer. Flera sektioner kan kopplas ihop för att få ett längre farthinder. För ett farthinder som till exempel ska täcka cirka 3,2 meter behövs det endast en lång och en kort sektion. För kortare sektion, se relaterade artiklar nedan.

Farthindret kan avlägsnas vintertid för underlättande av plogning. Man använder sig av en kofot och drar upp fästjärnen som sedan kan återanvändas när det blir vår igen.

Storlek: 800 (+/- 30 mm) x 280 x 50 mm (längd x bredd x höjd).

Vikt/enhet: 9 kg.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:
© 2013 Hyltebruks Skylt AB